• Sofia, Bulgaria
  • +359 2 955 1919
  • sales@verdico-bg.com
Вендинг продукти

Доставката на вендинг оборудване, сервизното техническо обслужване, както и доставката на кафе, топли напитки и консумативи е важна част от нашата дейност. На своите професионални партньори предлагаме гама продукти, специално подбрани за нашите кафе автомати.

Кафе

Spetema е нашият избор за висококачествено кафе на зърна, предназначено за автоматични машини. Espresso vending, Espresso vending Silver и Espresso vending Premium са блендове кафе на зърна, прясно изпечени и пакетирани за клиентите ни в цялата страна. Vending instant и BAR Cafe са разтворими кафета произведени за нас в най-голямата фабрика за разтворимо кафе в Европа.

Разтворими млечни, шоколадови напитки и чай.

Verdico Topping е млечна напитка с богата и дълготрайна пяна, подходяща за приготвянето както на капучино, така и на latte macchiato. Van Houten, Bensdorp и Caprimo са разтворими шоколадови напитки от най-висок клас, произведени от Barry Callebaut – световен лидер в производството на какао, шоколад и специалитети за вендинг, хотели и кафетерии.
ROYAL и Le Royal и Vendigo са марките, допълващи богатото ни портфолио от разтворими продукти.

За любителите на чая предлагаме класически лимонов чай ROYAL.

Опаковки

Продажбите на вендинг продукти включват и продажби на пластмасови и картонени чаши и бъркалки за вендинг автомати, които са тествани най-напред на нашите собствени автомати.