• Sofia, Bulgaria
  • +359 2 955 1919
  • sales@verdico-bg.com
За Вердико

ВЕРДИКО започва да развива дейността си в областта на вендинг бизнеса в края на 1999г. като доставчик на кафе и дистрибутор на разтворими млечни и шоколадови напитки произведени от AM Foods K/S- Швеция.
Днес ВЕРДИКО е водещ дистрибутор на продукти, услуги и комплексни решения за офис кафе сервиз и вендинг /продажба на стоки чрез самопродаващи машини/.
В партньорство с водещи европейски доставчици на вендинг продукти като Luigi Lavazza, Barry Callebaut и SEDA Solubles, ВЕРДИКО е доставчик и партньор на над 800 фирми, обслужващи повече от 6000 вендинг машини в България, Сърбия, Гърция и Македония.
От края на 2003 ВЕРДИКО инвестира в изграждане на мрежа за обслужване и експлоатация на търговски автомати и към момента експлоатира над 500 търговски машини, разположени основно на места в публичния сектор, призводствени и административни помещения, бензиностанции и др.
Собствените поделения на фирмата са в София, Пловдив, Бургас, Варна, Ботевград, Стара Загора, Димитровград, Шумен и Банско.
От началото на 2006, ВЕРДИКО е директен вносител и оторизиран дистрибутор на Lavazza за вендинг и офис кафе сервиз.
ВЕРДИКО предлага на клиентите си цялостни решения включващи продажба на топли, студени напитки и закуски, доставка на машини, системи за касово и безкасово разплащане, специализирано оборудване , сервизно техническо обслужване както и специализирана изследователска и развойна дейност.